Prachtige kantoorruimtes in centrum Beveren!

Kantoorruimte voor € 800

Grote Markt 4, 9120 Beveren-Waas
Ref: H1032
115m2 grondopp.

Omschrijving

In dit prachtige kantoorgebouw met zicht op de Grote Markt van Beveren zijn er 2 verdiepingen aan kantoorruimtes te huur. De 1ste verdieping heeft maar liefst een oppervlakte van 115 m² en beschikt over op maat gemaakt kantoormeubilair. De zeer lichtrijke ruimte beschikt over een inkomhal met ontvangstbureau, 2 aparte spreeklokalen en een groot eiland. De huurprijs bedraagt € 1450 per maand (excl. kosten).
Op de 3de verdieping heeft u een zeer ruime vergaderruimte met zicht op de markt, een archiefruimte en een keuken. De oppervlakte is 75 m² en de huurprijs bedraagt € 800 per maand (excl. kosten).
De ruimtes kunnen erg interessant zijn voor o.a. advocaten, architecten, boekhouders, dienstverlenende sectoren, vrije beroepen (arts, tandarts, kiné), kappers,...
Sanitair en airco zijn aanwezig op elke verdieping. Er is mogelijkheid om de verdiepingen samen of apart te huren. Lift aanwezig in het gebouw.
Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie of een plaatsbezoek op het nummer 03/344 77 44 of via info@homevast.be
Verwarming Aardgas
Verwarmingsketel Gemeenschappelijk
Lift ja
Aansluiting elektriciteit ja
Meter voor elektriciteit Gemeenschappelijke meter
Aansluiting aardgas ja
Meter voor aardgas Gemeenschappelijke meter
Prijs € 800,00
Vrij op onmiddellijk
Grond oppervlakte 115 m²
Oppervlakte 1e verdieping 115 m²
Oppervlakte 3e verdieping 75 m²

Panden in de buurt